Förlåt för seg update!

Jag ber om ursäkt för att det har varit så otroligt seg uppdatering på bloggen de senaste dagarna, men jag har varit - och är fortfarande - sjuk. Jag har inte haft så mycket tillgång till datorn heller och därför ligger jag väldigt mycket efter med allt som hänt i HG-världen. Men jag ska försöka komma ikapp när jag mår bättre. Gör  nu några inlägg och tidsställer dem, och sedan får vi se hur det blir. Om jag blir frisk eller ej.


May the odds be even in your favor.

Musikvideon till Safe and Sound ute nu!

Nu finns Taylor Swift's musikvideo till låten Safe and Sound på MTV's sida.

Vad tycker ni? Lever videon upp till era förväntningar?
Källa: MTV

Fin fanvid

Tycker den var sjukt fin! Vad tycker ni?

Taylor Swift - Safe and Sound sneak peek/teaser.

I ett tidigare inlägg så skrev ju jag om att MTV har gett ut en liten sneak peek (ett smakprov) på Taylor Swift och The Civil Wars musikvideo till låten Safe and Sound som är med på soundtracket till Hunger Games. Men de som bor utanför USA kan inte se klippet.

En youtubeanvändare, TheSuki13 har varit snäll nog att filma det korta smakprovet till musikvideon och har lagt ut den på youtube. Här är youtubeklippet:

Dagens bild.


Grattis Elizabeth Banks!

Idag är det Elizabeth Banks (Effies) födelsedag! Hon fyller 38 år! Grattis till våran Effie!

Taylor Swift - Safe And Sound musikvideon, info.

Här är lite info om Taylor Swifts musikvideo till låten Safe And Sound som kommer att vara med i Hunger Games-soundtracket.

Musikvideon kommer att premiärvisas på Måndag den 13:e ca 7:54 am på MTV. (Skulle kunna gissa att det blir runt 13 eller 14-tiden för oss svenskar) Med musikvideon så kommer det en exklusiv intervju med själva Taylor Swift. Intervjun kommer att hållas i en halvtimme och fans kommer att kunna ställa frågor till Taylor via Twitter. MTV har även gett oss fans ett litet smakprov på musikvideon, men den är inte tillgänglig att se på för oss svenskar.  Men MTV har även gett ut två bilder från musikvideon som vi får se på hur mycket vi vill! :)
MTV skriver också att soundtracket till Hunger Games kommer att komma ut den 20:e Mars. Tre dagar före premiären till filmen!
Taylor Swift in her "Safe & Sound" video
På bilderna: Taylor Swift i musikvideon till Safe and Sound.

Källa: MTV



Klipp från när Josh var hos Ellen.

Ja, nu har det kommit ut en del av intervjun och ett Behind The Scenes-klipp från när Josh Hutcherson besökte Ellen! Här är intervjun:

Och här är Behind the scenes-klippet!
Vi får väl hoppas på att hela intervjun läggs ut på Youtube, eller vad tycker ni?

Vad vill ni läsa om på bloggen?

För att Mockingjaylovers ska vara så bra som möjligt så vill vi att ni läsare ska tycka till om denna Hungerspelenblogg. Vad kan vi göra bättre? Vad vill ni läsa om? Vad ska vi inte göra? Vill ni ha fler bilder på skådespelarna till filmerna...?  Vi tar emot alla förslag.

Antingen så kommenterar ni detta inlägg för att tycka till, eller så kan ni mejla oss! Ni kan nå oss på: [email protected]



Josh Hutcherson hos Ellen.

Inatt så kommer avsnittet av The Ellen DeGeneres Show då Josh besöker Ellen sändas i USA. Vi får hoppas på att intervjun läggs upp på Ellen's youtubekanal imorgon, eller vad tycker ni?

"Then, rising star JOSH HUTCHERSON is here for the very first time! He's starring in the upcoming film "Journey 2: The Mysterious Island" with Dwayne "The Rock" Johnson! Josh is also a part of one of the most anticipated films of the year, "The Hunger Games," and he's telling Ellen about all of it today."






Dagens bild.


Journey 2: The Mysterious Island - Josh på premiären i Hollywood

Justjaredj lyckades få en kort intervju med Josh Hutcherson (Peeta Mellark) under premiären i Hollywood till Josh senaste film Journey 2: The Mysterous Island.

“The hardest part about working in Hawaii, is actually working in Hawaii,” Josh shared. “All you want to do is sit around on the beach. Every location we shot in was like a postcard, it was pretty amazing.”

Här kommer även en bild på Josh från premiären!
Källa & bilder: Justjaredj

Svar på kommentar.

Emma skrev:
MEN VA??? Köper Katniss broschen?? :OO Hon får väl den av Magde ?


Svar:
Ja, i filmen köper Katniss broschen till Prim. Det säger hon i början av den andra trailern. (se den här) Madge är tyvärr inte med i filmen.





Tänker du se på Hunger Games-filmen?

 

 

 



Photoshoot - behind the scenes

En liten behind the scenes-film från en photoshoot till tidningen Seventeen Magazine med Jackie Emeson, Amandla Stenberg, Willow Shields, Leven Rambin och Isabelle Fuhrman är med i.
Det är ganska mycket Hunger Games-snack i videon... Så kolla in den!

Källa: thehob.org

Fyndtips: Hela trilogin för 74 kronor!

Vet ni vad jag hittade nyss när jag var inne och kikade efter böcker på adlibris?

HELA hungerspelentrilogin i en bok (boken på bilden under texten) för 74 kronor. Är det inte otroligt? Om ni har tänkt köpa böckerna, gör det nu när dem finns väldigt billigt - och fraktfritt. (På adlibris är det gratis frakt)
En sak som jag tycker är lite smått kul, att boken kostar 74 kronor. (Första boken = 74:e hungerspelet.)

Klicka här för att komma till adlibris.

Frågor & Svar.

Vi fick en fråga skickad till våran e-post av en av våra läsare, Victoria.
Såhär lyder frågan:
Hej! 
Jag har en fråga angående den där boken som släppts med olika bilder och fakta o sånt, på inlägget fanns bilder på Glimmer och Foxface) 
Har den släppts i sverige? Kommer den ut i sverige? Om inte var kan man få tag på den? :) 
Läser er sida varje dag! 
Tacksam för svar :) 

Svar: 
Hejsan! 
Tack för frågan! Jag vet faktiskt inte riktigt om den kommer att släppas på svenska i Sverige, det verkar inte som att det finns någon svensk översättning. Den släpps "officiellt" den 7:e februari USA, det är bara få personer som har fått tag i den i förväg och lagt ut bilder. Men det verkar som att den kommer att kunna köpas i Sverige på engelska. När man söker på The Hunger Games: Official Illustrated Movie Companon på svenska sidor där det säljs böcker så kommer det upp alternativ, men ingen bild. Författaren är Kate Egan. Vi får se på Tisdag (7:e februari) om vi kommer att kunna köpa boken eller inte!
Men du kan kolla på cdon.com, adlibris.com/se/, Bokia.se, Bokus.se och se om boken släpps där. Det är några av de svenska sidorna som säljer böcker och dylikt. Annars kan du ju kolla i din närmaste bokhandel och kolla om boken finns där!
Tack ännu en gång för mejlet, och jag hoppas att du i alla fall fick lite hjälp av det lilla som jag vet.
Mvh Kate

Har ni någon fråga angående Hungerspelen? Vi svarar på allt som har med böckerna, filmen, författaren och castet att göra? Skicka i sådana fall frågan, idén eller funderingen till: [email protected] Vi svarar så gott vi kan på frågorna! 

The Hunger Games: Official Illustrated Movie Companion del 2

Det kommer att bli en hel del bilder några inlägg framöver... Så att ni är förberedda!
Nu blir det lite Katniss-bilder!
Om ni kollar riktigt, riktigt noga på Katniss hand, så håller hon i härmskrikebrochen! Det är alltså hos den här gamla damen som hon köper den av!
Katniss klänning är helt otrolig, eller hur? Vad tycker ni?
För att hitta fler bilder på Katniss... Klicka här!

Rolig fakta om Willow Shields.



Visste ni att Willow (Primrose Everdeen)...
- ... Är ett stort Glee-fan och att hennes favoritkaraktär är Brittany?
- ... Har en bror som också är skådespelare? (Han heter River Shields)
- ... Älskar Harry Potter?
- ... Har en tvillingsyster?
- ... Har "hemstudier", det vill säga att hon arbetar med skolan hemifrån?
- ...  Familj också har läst Hungerspelen, och att de älskade böckerna?
- .... Favoritämnen är Litteratur och Historia?



The Hunger Games: Official Illustrated Movie Companion del 3

Nu kommer det några (eller snarare många) bilder på Peeta! Det finns så otroligt många bilder som jag hittar på bara en persons tumblr! För att se fler bilder, kolla här

Källa: thehungergamestrilogy

The Hunger Games: Official Illustrated Movie Companion del 1

Boken The Hunger Games: Official Illustrated Movie Companion släpps ju på Tisdag! (7:e februari). I den finns det massor av bilder från filmen... och det har lagts ut en hel del på nätet. Jag kommer nu att lägga ut lite av bilderna i olika inlägg, så att jag inte gör ett endaste långt inlägg.

Så... här är del ett, helt enkelt:
Vi börjar med några av deltagarna i 74:e hungerspelen. För att se alla deltagare, kolla här.
Källa: thehungergamestrilogy

Ny trailer!

Det händer så mycket inom Hungerspelenvärlden just nu, och jag har så lite tid till att uppdatera! Jag har hittat väldigt många nya bilder som är med i tidningar och sådant just nu... Men vi börjar med att lägga ut den andra officiella trailern till Hunger Games som kom ut i förrgår istället för imorgon.


Ny bild på Katniss och Cinna.

I och med att Lenny Kravitz, som spelar Cinna, var med i en intervju med Rolling Stone så publicerades denna nya bild på Cinna och Katniss. Jag älskar den! Min favoritbild hittils!

Ny trailer på Söndag!

Nu har det bekräftats: Det kommer att komma en ny Hunger Games-trailer på söndag kväll för oss svenskar. Och redan inatt så kommer en liten sneak peek på trailern.



Lite nytt på bloggen.

Som ni kanske ser så har vi nu en ny header på bloggen och en liten "muspekare" som ska föreställas vara Katniss härmskrikebrosch som hon får av Madge Undersee i den första boken. (Tack Unicorn för tipset!)
Vi ska även försöka fixa fram lite citat i rutan till höger, när det finns tid för det.

RSS 2.0