Capitol Couture och Capitol Tour

Jag ber om ursäkt för en sådan otroligt dålig updatering den senaste veckan. Inom hungerspelenvärlden har det hänt en hel del, men jag har haft förhinder under några dagar. Men nu kommer en kort uppdatering, och så ska jag skriva några fler inlägg imorgon och ta igen det som vi missat den senaste veckan!

Capitol Couture:

Förra vecken öppnade sidan Capitol Couture, som ska föreställas vara en modesajt för invånarna i huvustaden. Det finns så otroligt mycket att kolla in på sidan, så det är nog bäst att ni kikar in där!
På bilden får vi se Effie, Haymitch, Peeta och Katniss, vilket  gillas!

Capitoltour:
Allvarligt talat så vet jag inte så mycket om capitol tour just nu, men det är ungefär som Capitol Couture, det är för invånarna i Huvudstaden. Jag kan inte registrera mig på sidan just nu, dels för att jag inte använder Internet Explorer och dels för att jag inte hinner... så ni får kika in själva och se vad det är!

Dagens fanbild - Av mig

Jag älskar trailern och har nördat den sjukt mycket under de senaste dagarna. Så mycket, in fact, att jag kände att jag bara var tvungen att göra en fanbild med mitt favoritcitat "I'm here to help you make an impression." - Cinna. Vet dock inte om den blev så superbra, men det var värt ett försök!
Vad tycker ni?

The Second Quarter Quell

Tycker denna är sjukt bra gjord! Och Haymich passar så bra! Dock är inte Maysilee som jag tänkte mig, men.... Sjukt bra hur som helst!
Vad tycker ni? Awesome or what?

55 dagar kvar

Ooooh exited. Har nördat sönder trailern nu. Alltså gud, bara FEMTIOFEM DAGAR! God, vad exiting detta är.
Tyvärr vet jag inte vem som gjort bilden, ni får ursäkta mig för det!

Elizabeth Banks pratar om sin karaktär Effie i en intervju med AMC.

I en ny  (och enligt mig ganska intressant) intervju med AMC så pratar Effie om hennes karaktär Effie i Hunger Games, och hennes väldigt konstiga garderob.




Nya bilde på Katniss och Effie!

Som jag skrev i det förra inlägget så har Empire Magazine ett Hungerspelen-special i marsnumret av tidningen. Prenumeranter till tidningen har redan fått den i sin brevlåda, och några medlemmar på tumblr har delat med sig av bilderna som publicerades i tidningen!







Vi får väl hoppas att vi får se bilderna i lite bättre kvalité snart, va? ;)

Källa: Down with the capitol


Ny still på Katniss

IMBD har lagt ut en ny bild på Katniss under slåtterceremonin.
 

Det har även kommit lite bilder från tidningen Empire Magazine som kommer att ha ett Hungerspelen-special i mars-numret av tidningen med bilder Katniss och Effie.... Men de får ni se imorgon. Jag ska göra det inlägget till ett tidsinställt inlägg, eftersom att jag antagligen inte kommer att blogga så mycket imorgon.

Och juste... IDAG är det 60 dagar kvar till våran stora, stora dag! (Jag ber ännu en gång om ursäkt för missförståndet tidigare!)

För övrigt så har ni kanske lagt märke till att det finns en  liten ruta i menyn till höger där det står "Dagens Citat", som ni kanske förstår så kommer det så småningom finnas ett nytt litet citat från böckerna där varje dag.



60 dagar kvar.

60 dagar kvar... Behöver jag skriva något mer än så?

Jag lånade bilderna från Live in it forevers tumblr.
Update: Jag ber om ursäkt, detta inlägg kom en dag för tidigt. Det är IDAG, den 23:e Januari som det är två månader, 60 dag kvar till premiären av Hunger Games. Det var meningen att detta inlägg skulle vara tidsinställt, eftersom att jag inte visste om jag skulle få tillgång till dator idag... Men något blev fel. Jag ber ännu en gång om ursäkt!)

Hunger Games i final i MTV's Movie Brawl 2012

Hunger Games är i final i MTV's Movie Brawl 2012, så kom igen! Rösta på Hunger Games! Vi kan bara rösta tills imorgon (Måndagen den 23:e Januari)
Det står mellan Hunger Games och Twilightstjärnan, Robert Pattinssons Cosmopolis... Så rösta nu!
Klicka här eller på bilden nedan för att rösta!

MainstayPro's Finnick and Annie Web Series i ett klipp.

Nu finns de alla sex delarna av Finnick and Annie Web Series av Mainstay Productions i ett enda klipp på youtube.


Isabelle Fuhrman om träningen för att spela Clove.

Popsugar lyckades få en liten intervju med Isabelle Fuhrman (Clove) på röda mattan inför Critic's Choice Awards. Det är en hel del Hunger Games-snack, och Isabelle pratar lite om hur hon fick träna inför hennes roll som Clove i filmen och lite annat smått och gott! Ni kan kolla på klippet här nedan!


Källa: Popsugar.com

The Hunger Games officiella sida på facebook över 1 miljon fans.

I går så passerade The Hunger Games officiella facebooksida 1 miljon gillningar, och som tack så har vi fått en liten tack-video från Josh Hutcherson (Peeta).

Faktiskt så är det över 1 009 810 gillnigar just nu, alltså 9 810 gillningar över 1 miljon.

Hungerspelencitat på en säng.

Jag hittade denna bild på tumblr, men tyvärr så vet jag inte vem det är om äger bilden. Den har spridits av fans och hon/han som har tagit bilden verkar vara spårlöst försvunnen. Men visst är det coolt? Jag skulle mer än gärna ha den där sängen!

Ny, officiell poster.

I förrgår så släpte moviefone en ny poster på Katniss. Jag har hittils älskat de tidigare posters som kommit ut, och denna gör mig inte heller besviken. Det är inte så långt kvar till filmens premiär nu! Ungefär 62 dagar kvar.

Källa: moviefone

Taylor Swift's Safe and Sound - Covers.

För snart en månad sedan så släpptes den första låten till soundtracket i Hunger Games, låten heter Safe and Sound, som sjungs av Taylor Swift och The Civils Wars. Under den tiden som har gått så har det laddats upp en hel del covers på låten och en hel del av dessa covers är väldigt, väldigt bra. Jag har samlat ihop några av mina favoriter här nedan:

.
.

Vad tycker ni? Vilken är eran favorit? Har ni någon annan cover på låten som ni tycker är bättre? Skicka/kommentera gärna en länk i sådana fall så lägger jag kanske upp videoklippet här på bloggen!

Journey 2 - intervjuer och lite smått och gott!

Som vi skrev i ett tidigare inlägg så befann sig Josh Hutcherson (Peeta) i Australien för några dagar sedan tillsammans med motspelerskan (och hans föredetta flickvän) Vanessa Hudgens för att marknadsföra deras nya film Journey 2: The mysterious Island.

Thehotshits lyckades få en liten intervju med både Josh och Vanessa, och ungefär 1:31 så frågar reporten lite grann om Hunger Games.

"We stayed very true to the book, Suzanne Collins was involved in the whole process so we're giving the fans what they want, and I think they'll be really happy with it. I haven't seen the whole movie yet, but I've seen a good portion of it. It's really really good. I like it," Josh told thehothits.com.

Källa: thehothits.com
Och när vi ändå gör ett inlägg om Journey 2, så lägger vi in trailern till filmen!

Roliga klipp med Josh, Jennifer och Liam.

I detta videoklipp kan ni se roliga klipp (intervjuer) med de tre huvudrollsinnehavarna i Hunger Games. Vilket klipp var eran favorit?

Ny bild på Katniss, Peeta och Cinna.

Nu finns det en ny och väldigt cool bild på Katniss, Peeta och Cinna ute (Cinna står längst till höger, om ni inte ser). Man kan alltså se att det antagligen är i förnyelsecentret innan invigningsceremonin, eftersom att Katniss och Peeta bär de där väldigt coola dräkterna, och det faktumet att man kan se häst och vagn i bakrunden.
Min teori om saken som Cinna har i handen är att det är en tändare. Alltså ska han sätta eld på dräkterna... Eller vad tror ni? och vad tycker ni om bilden?
Källa: ew.com

Intervju samt bild med Josh Hutcherson och Vanessa Hudgens.


Sött, eller hur?
Josh Hutcherson (Peeta) befinner sig ju i Australien tillsammans med Vanessa Hudgens för att marknadsföra sin nya film, Journey 2: The Mysterious Island, och som ni nu kanske vet så dejtade Josh och Vanessa för ett tag sedan... Och när de fick frågan om hur länge de dejtat i direktsänd TV så blir de kanske lite förvånad. Kolla på den söta intervjun här nedanför:


Dagens fanbild

Hittade denna bild här.
Älskar seriöst det citatet av Haymich.
Läste ut Mockingjay idag. Åh vad bra den var! Ska börja om på första igen, haha. Kände mig helt tom när jag läst ut den. Stackars Katniss... grät, grät, grät. Okej, jag ska inte spoila, men åååh. Den var så sjukt bra!

The Hunger Games radio!

http://panemradio.com/
På denna awesome sida spelas Hungerspelen musik 24 timmar 7 dagar i veckan. Perfekt för alla ultimata Hunger Games fans!

Grattis, kära Liam Hemsworth!

Vi mockinjaylovers vill ägna ett inlägg åt vår kära Liam Hemsworth som fyllde år den 13 januari. Jag och Kate är hemskt ledsna att vi glömde notifikera detta då han FAKTISKT fyllde år, men bättre sent än aldrig.
 

Detta är en bild på Liam (som spelar Gale) och Jennifer Lawrence (Katniss) från filmen! Förmodligen har ni redan sett bilden, men tycker hur som helst att det är en bra bild på dem båda.
Och återigen: Grattis Liam!


People Choice Awards 2012 - Josh, Jennifer och Liam.

Förlåt för seg update, galan var ju den 11 Januari, men jag har inte haft tid att få ihop detta inlägg. Men nu ska jag ta igen min sega uppdatering och lägga upp inlägg om det mesta jag missat lägga upp på bloggen de senaste dagarna.
 


Josh Hutcherson (Peeta) längst till vänster, och på bilden till höger ser ni Liam Hemsworth (Gale) tillsammans med flickvännen Miley Cyrus.



Jennifer Lawrence (Katniss)

Josh, Liam och Jennifer var alltså med på People's Choice awards 2012 alla tre, vilket bekräftades några dagar innan galan skulle hållas. Jennifer Lawrence (Katniss)  







Jennifer och Liam presenterade vinnaren i kategorin "Favourite TV Drama Actress", och ni kan se det på klippen ovan. Det är samma klipp, bara det att den understa är längre än den första, men den första har bättre kvalité.


Ny bild!

En ny bild på Effie, Haymitch och Katniss!
Vad tycker ni? Jag måste säga att jag älskar den. Haymitch ser äntligen ut som den personen som jag föreställt mig honom som! Och Effie... Vad kan man säga om henne? Det ser ut som Effie. Katniss ser underbar ut!  Och är det Peetas ben som man ser på längst till höger?

Jag måste även be om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har inte haft tid. Men jag ska uppdatera med bilder från People Choice-award som jag trodde att jag redan hade gjort, men tydligen inte. Liam Hemsworth har ju också fyllt år... Ja, det är mycket som har hänt de senaste dagarna!


Fanmade trailer

Hm, ganska bra faktiskt, tycker jag! Älskar att Rita Skeeter från Harry Potter är med i den. Haha. Tycker som sagt den var jättebra gjord, vad tycker ni?
Vill även be om förlåtelse för min sjukt dåliga uppdatering, men nu är jag på sista boken så jag kommer förmodligen ha läst ut den senast imorgon. Då lovar jag att jag kommer ha mycket bättre uppdate!

Mainstaypro - Finnick and Annie web series 6/6

Nu är den sista delen av mainstaypro's mini webbserie Finnick and Annie ute.
Den här delen utspelar sig alltså efter att Annie har segrat i Hungerspelen. Vad tycker ni? Jag blev nästan tårögd i slutet av videon...

Kristen Bell firade sin 30:e födelsedag med Hungerspelentema!


“My 30th birthday I themed after The Hunger Games and I put District numbers up around. I put District 4 for water over the pool. I put District 2 for electronics over the stereo and iPod. I had a blow-up castle bouncy house on the front lawn and I put The Capitol over the bouncy house. And over my friends dressed as the characters and I dressed as Katniss. I was head-to-toe in spandex with a fire cape and carried a bow and arrow.”

Vad säger ni? Tycker ni inte att det är ett coolt sätt att fira sin födelsedag? Läs hela artikeln här.
Källa: ew.com

Katniss och Peeta

Ni har nog sett denna bild tidigare, men för några dagar sedan så gav Lionsgate ut den i högre kvalité på deras hemsida.
Klicka på bilden för att se den i megakvalitet.

Dagens fanbild


Dagens fanbild

Hittade denna bild på katdeeneverniss tumblr.

Hungerspelen T-shirts.

Det är kanske lite svårt att beställa hem sådana här T-shirts till Sverige, men det är i alla fall kul att kolla på dem. Här finns T-shirt som presenterar bland annat Gale, Peeta, Katniss och alla de tolv distrikten.
Så vilken T-shirt vill ni ha? Själv så är jag väldigt förtjust i Distrikt 12-T-shirten.



Dagens fanbild

Fanbild nr 2 i våran dagliga fanbildsuppdatering.
Hittade denna bild här, på forever-mockingjays tumblr.

Headern borta...?

Headern till bloggen och lite av designen har försvunnit. Jag förstår inte hur eller varför - jag har inte rört någonting. Men ni får stå ut medan jag väntar på svar från våran bloggdesigner. Hon borde veta vad som har hänt.
Eller vet ni? Hur kan vi återställa designen och headern? Kommentera det här inlägget i sådana fall.

Designen och headern är återställd nu.


Elizabeth Banks på omslaget till tidningen Lucky Magazine

Elizabeth Banks (Effie Trinket) kommer att pryda omslaget i Februari-numret av tidningen Lucky Magazine.
Såhär ser omslaget ut:

Hela trilogin i en bok!

Den 15:e februari kommer bokförlaget Bonnier Carlsen att släppa hela Hungerspelentrilogin i en bok!

Såhär kommer omslaget att se ut:





Jag har gjort något dumt.

Jag tänkte vara lite duktig och ta bort gamla bilder från bloggen som vi inte behöver längre... Och jag "råkade" ta bort de flesta, och jag visste inte att bilderna som var uppladdad och upplagd på bloggen skulle påverkas av det... Men jo, tydligen. Jag borde inte ens ha rört bilderna... Men gjort är gjort.
Jag ska i alla fall försöka återställa de senaste bilderna som vi har lagt upp på bloggen, sen får vi se hur det blir med de andra.

Fanbild 1.

Denna bild hittade jag på mockingfires tumblr för några dagar sedan. Vad tycker ni om den?



Det händer inte så värst mycket...

Det händer inte så värst mycket i Hungerspelen-världen just nu. (Inom filmen, alltså.) Men här är en bild som kom ut för ett tag sedan som jag inte tror att jag har lagt in på bloggen tidigare.


Jag tänkte att vi från och med nu ska lägga ut en Hungerspelen-fanbild varje dag från och med nu för att hålla bloggen vid liv. Jag börjar i nästa inlägg.

Vissa bilder kommer att innehålla spoilers, så att ni som inte har läst de alla böckerna vet.



Mainstaypro - Finnick and Annie web series 5/6

Den näst sista delen är ute nu. Detta är min favoritdel hittils!

Gott nytt år!

Lite sent, men bättre sent än aldrig. Vi på Mockingjaylovers önskar er alla Hungerspelenfans ett riktigt gott nytt år! Jag ber om ursäkt för att uppdateringen är väldigt seg just nu, men jag lovar att vi ska förbättra oss.
Stina är bortrest - så hon kommer nog inte att skriva så mycket alls på ett tag, men jag ska försöka uppdatera bloggen oftare.
Så mitt nyårslöfte blir att uppdatera bloggen oftare. Vad sägs om det?



RSS 2.0